Vogts gate 64
0477 Oslo
Telefon: Tlf: 22 15 68 28, 22 22 40 47

E-post: post@soriamoriatann.no

Soria Moria Tannlegekontor er et privat tannlegekontor sentralt plassert i Soria Moria-bygget på Torshov i Oslo. Vi tilbyr alle typer tannbehandling, og har direkteoppgjørsavtale med Helfo. Om du har krav på refusjon fra Helfo så betaler du kun egenandel.

Vi har muligheter for å tilby timer også på ettermiddag og kveldstid. Som service for våre pasienter sender vi påminnelse om avtalte timeavtaler på SMS. Husk derfor å gi oss beskjed dersom du skifter mobiltelefonnummer.

Vi har nytt og moderne tannlegeutstyr, og er regelmessig på kurs og etterutdanning for å holde oss oppdatert.

tannlege2Tannlege Gina Magneshaugen Stovner

gina@soriamoriatann.no

Gina er medlem i Norsk Tannlegeforening og eier Soria Moria Tannlegekontor. Allmenpraktiserende tannlege, utdannet ved Universitetet i Oslo i 1983. Utfører alle typer tannbehandling, og har direkteoppgjørsavtale med Helfo.

Har drevet solopraksis i Soria Moria-bygget i mange år, og utvidet når tannlege Willy Gulling gikk av med pensjon i 2015. I forbindelse med utvidelsen tok vi i bruk klinikknavnet Soria Moria Tannlegekontor.

 

 

 

 

tannlege1Tannlege Ingunn Grahn

ingunn@soriamoriatann.no

Ingunn er medlem i Norsk Tannlegeforening, og startet hos oss i 2015. Allmenpraktiserende tannlege, uteksaminert ved Universitetet i Oslo i 2002. Kommer fra Oppdal, og har arbeidet i privat praksis. Utfører alle typer tannbehandling, og har direkteoppgjørsavtale med Helfo.

Velkommen som pasient hos oss!